HUDVÅRDSPRODUKTER SOLEO

Soleo Step 1, Base Tan

Step 1 för nybörjare och personer med ljus hy. En behaglig krämgelé som lätt går in i huden och ger ett snabbt och effektivt resultat. Innehåller Tyrosilane C som bl a accelererar bruningsprocessen från första solningen, ger en finare färg åt huden och skyddar huden från att bli rödflammig vilket är vanligt när man solar första gångerna. Step 1 innehåller även Aloe Vera gel och Pantehnol som gör huden mjuk och ger fuktighet. Doft av apelsin och kokos.


Soleo Step 2, Intensive Tan

Step 2 för personer som solat tidigare och har en grundfärg. En lätt och smidig lotion innehållandes Phototan LS och Tyrosin vilka ger en snabbare hudpigmentsprocess, en mörkare färg åt redan solad hy och ett effektivt och märkbart resultat direkt. Step 2 innehåller även Aloe Vera gel och d-panthenol som gör huden mjuk och återställer fuktighetsbalansen. Mild doft av kokos.


Soleo Step 3, Deep Tan Tingle

Step 3 för vana solare. Innehåller kanel och rosmarinoja som ger en lätt pirrande och värmande känsla vid kontakt med huden. Gör huden rödblossande under ca 1 timmes tid vilket är en naturlig reaktion på denna typ av produkt. Soleo Tingle effect påverkar omedelbart bruningsprocessen genom att stimulera mikrocirkulationen och öppna hudcellerna, accelererar biosyntesen av melanine tack vare unipertan, ger djupare färg med hjälp av melanin oxidering samt tas upp snabbt av huden genom att fudpoer vidgas.


Soleo Step 4, Tan Extender

Step 4 för alla hudtyper. En avancerad efterbehandling som är uppfriskande, vitamnrik och innehåller en ”brunskapande” ingrediens. Att använda efter solariesolning och som daglig hudvård för hela kroppen. Behåller den naturliga solbrännan, förstärker och fördjupar solbrännan du uppnått och behåller färgen under en lång tid. Ger en optimal fuktighetsbalans åt huden samtidigt som den ger huden näring, förhindrar ålderstecken och förnyar huden.


Soleo Double Impact, Extra Tingle Effect

Double Impact för vana och krävande inomhussolare. Obs! Ej för ljus och känslig hud! En specialiserad solarieprodukt med intensiv tinge-effekt för den som vill uppnå maximal solbränna. Double Impact ger en varm och pirrande känsla samtidigt som den ger huden en rodnad som vara i ca 1 timme. En radikalt förbättrad mikrocirkulation garanterar en mycket djup solbränna. Innehåller ämnen som långtidsbevarar färgen. Viktigt! Undvik kontakt med ögonen!